Bli dipl småbarnspedagog!

  • Arbetar du med 1-3åringar? Vad innebär det?
  • Hur kan vi möta varje enskilt barn utifrån dess unika behov, förutsättningar ocjh rättigheter?
  • Vad krävs av mig som pedagog, av miljön och av verksamheten för att omsorg, utveckling och lärande ska bilda en hållbar helhet?

I skrivande stund har Småbarnspedagogutbildningen 12 personer som är antagna till kommande läsår 2024-2025.

Fler är på gång…är du en av dem?

Så länge det finns platser kvar hålls ansökan öppen. Det är först till kvarn som gäller så hör gärna av dig om du är på gång…

Den dag ansökan är SmåBarn i Lund tillhanda räknas som ansökningsdatum. Det går fint att maila in en signerad ansökan till info@smabarnilund.se

Här är en sammanställning på stipendier och fonder där det går att söka medel för finansieringen.

Kostnaden för utbildningen går att dela upp både i tid och mellan arbetsgivare och privatperson. Som privatperson får du dela upp betalningen per månad från augusti 2024 till juli 2025 utan kostnad.

Utbildningen är till största del digital även kommande läsår med sina 14 helger från september 2024 till juni 2025. Tre av dessa helger ses vi fysiskt på Rosa Tornets Montessoriförskola i Lund. 

Välkommen på den sista info-träffen om utbildningen 18 juni kl.19-20. Du förbinder dig inte till något genom att delta. Du får träffa en diplomerad småbarnspedagog som gått utbildningen och tid finns för frågor och funderingar. 

Här nedan finns en längre informationsfilm med mig på 17 minuter som ger en uppfattning om vad Småbarnspedagogutbildningen innebär och innehåller. 

Mer finns att läsa på hemsidan


Ser fram emot att höra från dig!

För att läsa hela månadsbrevet klicka här:

Similar Posts